vrijdag 20 maart 2009

Zanzibar en bachelorproef

Jambo,

Alweer een tijdje geleden maar hier ben ik weer met wat nieuws.

Deze week hebben we een week vakantie daarom hebben we een trip gemaakt naar Zanzibar. Een heel mooi eiland. We hebben er heel wat gedaan zoals een boottrip, kruidentoer,…

We hebben ook een kleuterklasje een nieuwe look gegeven. We zijn de muren met verf te lijf gegaan en hebben er iets knus van gemaakt. Eens benieuwd hoe de kleutertjes maandag zullen reageren bij het zien van hun nieuw klasje. Het zal misschien hun gedachten een beetje verzetten want ze hebben hun juf verloren deze week. Zondagavond is teacher Subi gestorven. Wij stonden perplex toen we het nieuws vernamen. We wisten dat ze ziek was en in het ziekenhuis verbleef maar we hadden niet gedacht dat het zo erg was.

Ondertussen zijn we ook volop bezig met de bachelorproef. We zitten in volle actie. Volgende week volgen er twee overlegmomenten met onze externe partners en geven we ook nog activiteiten in de klassen rond het thema ‘groenten’. We hopen in de komende twee weken een goed netwerk op te bouwen die hopelijk ook duurzaam zal zijn. Het is jammer dat we geen glazen bol hebben om er een kijkje in te nemen.

De week erop volgen er normaal nog overlegmomenten met onze externe partners.

Buiten onze overlegmomenten maken we ook nog een draaiboek. Hier komt alle informatie rond ons project in te staan. Vb: wie onze partners zijn, wat de win-win situatie is, activiteiten die ze kunnen geven,….

We hebben dus nog heel wat werk voor de boeg maar dat vinden we niet erg. We willen er graag een goed werkend project van maken.

Ik zal meer kunnen vertellen na volgende week.

Tot blogs,
Silke

Geen opmerkingen: